Saturday, December 11, 2010

Masurari de timp

Vineri dupa vineri (daca tot numaram pe fast fwd) au trecut 3 luni. Am aflat si ce imi doream, am aflat si ce isi dorea si uite-asa (cu rime si ritm) batem tobele pana in mai de ziua regelui. Pentru necunoscatori: este cu ochi si cu bonus ca sa va prindeti: am o burta extra. Timpul trece acum in mancare, ecografii, analize si bucurii.

Noptile nu'mi mai sunt line
Zilele de mese pline
Hainele nu ma cunosc
Tocurile nu mai fac trosc

Asta ca un preambul pentru poezii naive. Nu spun ce citesc ca deja simt ca imi simplific vocabularul si gandesc in poze. Ce altceva...pai visez mai mult, caci dorm mai mult, plang mai mult, rad mai mult, deci variez mai mult. In plus, simt ciocaneli din interior catre exterior si nimic nu se compara cu transformarea asta. Imi creste opusul in mine si simt cum de data asta il primesc cu bratele deschise.

Niciodata nu m-am simtit mai altfel.
Iar timpul...timpul il las acum sa isi faca de cap caci nu mai scoate cutitul la mine ci ma intampina cu ghirlande.

10 comments:

Sorana said...

Ce frumos <3

Lucica said...

:) nimic nu se compara cu sentimentele pe care le traiesti acum...

Hugs!

Zor de Zi said...

ai grijă multă,sufletele cresc în iubire!
îmbrăţişări.

Anonymous said...

hey you, felicitari!
am biroul plin de femei ca tine / in starea ta :-) mi-ar dori sa fiu una din ele dar pentru moment n-a fost momentu
totusi, general vorbind, trebuie sa fie minunat sa variezi mai mult, cum zici; sa simti ca timpul e de partea ta.
cheers!

Mihai said...

Nu am inteles nimic. Dar nu se pune. Sarbatori fericite!

moi non plus said...

:)...e usor de inteles pentru cine socoteste 9 luni pana vede lumina...la multi ani si un an nou fericit

BogDan said...

Sincer, nu mi-aş asuma responsabilitatea de a face un copil acum. De fapt, nu am să mi-o asum sub nici o formă, nu vreau să ofer carne de tun ţării ăsteia. Dacă am să reuşesc să fug de aici, o să ne reconsiderăm amândoi poziţia.
Asta nu înseamnă că nu apreciez enorm curajul tău şi că nu-ţi doresc tot binele din lume. Să fiţi fericiţi şi să vă bucuraţi de viaţă! :)

Anonymous said...

mai zi mai zi... am si eu unu :D cu cuc ;)

radiowhisper.com said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

fotograf nunti olga said...

felicitari!este deosebit de frumos !