Friday, December 9, 2011

Nelibertate,nefraternitate,neegalitate

Preambul: Nu, nu are nimic de-a face cu munca sau cu iubirea mea mare pentru tot ce incepe cu fr, are de-a face cu minunea mea mica care ma face sa numar din 7 in 7 si care ma tine departe de eul meu doar pentru ca al lui e mai puternic.
Esentialul:Totul este caracterizat de "non"-uri si nu inseamna nuuri ci e doar o prepozitie: nonsensuri, noncuvinte, nonlibertate. Nici nu stiam cum e cu adevarat sa te lasi pe tine pana nu m-a cerut el cu totul. Imi doresc sa stau intinsa si totusi sunt in picioare, vorbesc si totusi nu spun cuvinte, am tot timpul din lume si totusi nu e al meu, nimic nu e egal si nici nu suntem frati: suntem mama si fiu. E magia mea de fiecare zi, e nu si da, e sus si jos, e in jur si in mine, este contur si fond, e totul. Imi lipsesc versurile dar am cea mai frumoasa melodie. Astept cu inima stransa sa ma cheme, mereu, sa ii ofer libertatea, fraternitatea si egalitatea ca eu sa raman cu el.
La final: E fila mea de poveste.

2 comments:

Zor de Zi said...

imi pare bine sa citesc randurile astea
si am bucurie pentru starea ta nouă de a fi!

moi non plus said...

ce frumos ca cineva imi raspunde dupa atata amar de vreme de rugineala virtuala....daar...traiesc altfel iar bebe imi ocupa tot timpul :)...ne vedem la urmatoarea traire - la tine sau la mine